تبلیغات در اینترنتclose

زمان جاري : پنجشنبه 02 آذر 1396 - 7:34 قبل از ظهر
نام کاربري : پسورد : يا عضويت | رمز عبور را فراموش کردم
ویزای ایتالیا را چگونه دریافت کنیم ؟
لطفا صبر کنید ...

آخرین اخبار و اطلاعیه ها

~~~~~~ قوانین کلی انجمن+تالار های مهم+تاپیک های مهم~~~~~~


~~~~~~ عضویت در انجمن~~~~~~

آندرویدک تبلیغات
ارسال پاسخ جديد
ویزای ایتالیا را چگونه دریافت کنیم ؟
تعداد بازديد : 41
limootorsh
آفلاين



ميزان امتياز : reputation_pos.png (8×10)
ارسال‌ها : 5
عضويت: 4 /7 /1396
ویزای ایتالیا را چگونه دریافت کنیم ؟
ویزای ایتالیا را چگونه دریافت کنیم ؟ مدارک لازم برای ویزای ایتالیا کدامند ؟انواع ویزای ایتالیا

  • ویزای توریستی ایتالیا :


ویزایی برای گردشگرانی که برای مدت زمان چند روزه تا سه ماهه به ایتالیا میروند .

  • ویزای تجاری ایتالیا :

  • ویزای پزشکی ایتالیا :

  • ویزای تحصیلی ایتالیا :

  • ویزای فرهنگی ایتالیا :

  • ویزای ورزشی ایتالیا :

  • ویزای مقام های رسمی ایتالیا :

  • ویزای تحقیقاتی ایتالیا :


ویزای ایتالیا کفپوش لمینت دیوار پوش مقاله isiمراحل دریافت ویزای توریستی ایتالیا مرحله اول ) برای دریافت ویزا با مراجعه به سایت فارسی سفارت ایتالیا در تهران به آدرس :http://www.ambteheran.esteri.it/ambasciata_teheranمیبایست فرم تقاضای ویزا را دانلود و تکمیل کنید.مرحله دوم ) سپس به قسمت تعیین وقت در سایت سفارت بروید و از بین روزها یک روز را انتخاب کنید.و باقی مراحل را انجام دهید. مدارک لازم برای دریافت ویزای ایتالیا :

  • فرم درخواست روادید شنگن و تکمیل آن


2) دو قطعه عکس پرسنلی 4*3 بدون روتوش و جدید3) گذرنامه میبایست حداقل 3 ماه اعتبار داشته باشد و حداقل دو برگ سفید داشته باشد.4) در صورتی که توسط یک شهروند ایتالیا دعوت شده اید . میبایست نمونه دعوت نامه را به دقت پر کنید و کپی یکی از مدارک شناسایی زیر که متعلق به دعوت کننده است را به آن ضمیمه کنید :

  • شهروند ایتالیایی : کپی گذرنامه یا شناسنامه معتبر

  • شهروند خارجی مقیم ایتالیا : اجازه اقامت با اعتبار حداقل یکماه


5)اصل و کپی شناسنامه معتبر به همراه نسخه ترجمه شده به زبان ایتالیایی یا انگلیسی6)اصل و کپی مدارک شغلی به همراه نسخه ترجمه شده به زبان ایتالیایی یا انگلیسی

  • مدیران و اعضای هیات مدیره شرکتها : ارائه آخرین روزنامه رسمی که در طول 3 سال گذشته اطلاعات شرکت را در آن به چاپ رسانیده اید یا ارائه یک گواهی از اداره ثبت مینی بر ادامه فعالیت شرکت علی رغم ثبت تغییرات در روزنامه.

  • مشاغل آزاد: پروانه کسب معتبر صادره از اداره مربوطه در شهر محل اقامت یا کارت بازگانی معتبر.

  • کارمندان : لیست واریزی 6 ماه گذشته بیمه شغلی _یا _ کارت پرسنلی صادر شده توسط سازمان _یا_ معرفی نامه از سوی شرکت و تایید سمت.


7) مدارک گواهی تمکن مالی

  • پرینت سه ماهه گردش آخر حساب با مهر و امضای بانک

  • کارت اعتباری بین المللی و پرینت حساب

  • ضمانت نامه بانکی معادل مبالغ جدول کنسولگری که شخص دعوت کننده از یکی از بانکها یا شرکتهای بیمه ای ایتالیایی تهیه میکند .


8)اصل و کپی بیمه مسافرتی بین المللی با حداقل پوشش 30,000 یورو.9) اصل و کپی رزرو یا خود بلیط هواپیما.10) اصل و کپی رزرو هتل یا هتل ها11) کپی صفحه اول گذرنامه و روادید گذشته.هزینه ویزای ایتالیا :

  • هزینه ویزا برای افراد بزرگسال : 60 یورو

  • هزینه ویزا برای افراد 6 تا 12 سال : 35 یورو

  • هزینه برای افراد زیر 6 سال : هزینه ای ندارد.


زمان لازم برای دریافت ویزای ایتالیا :بررسی اولیه مدارک : 3 هفته تا یک ماه زمان میبرد .پاسخ سفارت به درخواست ویزای شما : متغیر است و ممکن است چندین هفته طول بکشد.مدت زمان اعتبار ویزای ایتالیا :

  • ویزای کوتاه مدت ایتالیا : اعتبار حداکثر 90 روز امکان اقامت در ایتالیا را دارد.


آدرس سفارت ایتالیا در تهران : خیابان نوفل لوشاتو، پلاک 79/68 قرار دارد.شماره تلفن سفارت ایتالیا : 6-66726955 ( 021) است.شماره فکس سفارت ایتالیا : 66726961سایت سفارت ایتالیا در تهران : www.ambteheran.esteri.it
دوشنبه 24 مهر 1396 - 16:16
ارسال پيام نقل قول تشکر گزارش



برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


تبلیغات تبلیغات

براي تبادل لوگو با حریم آسمانی کليک و شرايط را مطالعه کنيد
حریم آسمانی از سال 1390 شروع به کار کرده است و مي کوشد تا قدمی هر چند کوچک ولی استوار برای اعطلای نام حجاب در جامعه ایرانی بردارد

harimeasmani.IR

کپي برداري از مطالب و قالب حرام است و پيگرد قانوني دارد